SNU norm - Ethiek

 
                                                                                                                Afbeelding invoegennr. 0010785

Wij zijn getraind volgens de SNU-norm. In Engeland is dit een professionele opleiding en de standaard die Europees erkend is.
Tot nu toe is het beroep van medium een "vrijĒ beroep, iedereen mag zich zo noemen. De noodzaak wordt steeds groter om ook in Nederland, of in groter verband Europa, een gedegen opleiding én de mogelijkheid om aan te sluiten bij een beroepsgroep als kwaliteitswaarborg in het leven te roepen.
De lat ligt heel hoog bij de SNU maar die eisen zijn noodzakelijk omdat het vak van medium een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

Een medium krijgt te maken met cliŽnten die te maken hebben met rouwverwerking of andere persoonlijke problematiek. CliŽnten kunnen komen voor advies over tal van onderwerpen; van depressies tot euthanasie en alles wat daar tussen zit.
Het spreekt voor zich dat een medium ook belangrijk psychologisch werk verricht waarvoor je goed geschoold dient te zijn.
Ook als mens moet het medium "volgroeidĒ zijn. De eigen persoonlijkheid van het medium moet om kunnen gaan met de soms zware problematiek en moet hier zeer verantwoord mee om kunnen gaan.
Het medium staat in beide werelden; de aardse wereld en de spirituele wereld met zeer subtiele energie. Die energie moet tot in detail geÔnterpreteerd worden.

Het spreekt voor zich dat:

- een contact met de spirituele wereld zich niet laat afdwingen.
- wij ons uiterste best zullen doen om u tevreden te stellen bij alles wat we doen.
- wij integer te werk gaan.
- wij ons beroepsgeheim zwaar nemen.
- wij willen werken vanuit plezier en niet vanuit prestatie.
- wij fatsoenlijke prijzen hanteren of werken met donatie voor hen die een consult niet kunnen betalen.

Afbeelding invoegen
Bewaren