Mesacarrier

Sjamanisme is geen religie.
Het is een spirituele praktijk, in eerbiedige besef dat het universum leeft, een bewustzijn heeft en onderling met alle facetten afhankelijk is om tot schepping te komen en Eenheid te ervaren.
 
Wat is een Mesa Carrier?
 
Een Mesa Carrier belichaamt liefde en acceptatie en is iemand die een persoonlijke en intieme relatie met de onzichtbare wereld heeft ontwikkeld. Dit met het oog op het totale wel-zijn en Eenheid in dienst van de mensheid en Moeder Aarde. Deze relatie is opgewekt door middel van zelf-veroorzaakte, veranderde staten van bewustzijn, rituele ceremonies, voortvarendheid, door verantwoordelijkheid te nemen en bewustzijn. 
Alles wat de Mesa Carrier doet  is gebaseerd op liefde en acceptatie, eerst van jezelf en vervolgens van elkaar. Alles leeft en heeft trilling. Alles wat zich manifesteert is een fysieke vorm uit dezelfde essentie; De Bron. 
 
Alles is bewust en kijkt ook naar ons. De wereld wordt weerspiegeld in ons. De Mesa Carrier leert een visionair waarnemer te zijn. Alles is met elkaar verbonden. Alles reageert en is in een onderling afhankelijke relatie tot alles. De Mesa Carrier kan een bemiddelaar van deze verbindingen worden of zijn. Alles transformeert. Materie is de dichtere vorm van de Geest. Geest is de subtiele vorm van materie. Alles is in vibratie. Mesa Carriers kunnen katalysatoren zijn van verandering. Alles reageert op gericht bedoelingen; de intentie. Intentie, zuivering, bescherming en gronding zijn onmisbaar binnen de sjamanistische praktijk. De Mesa Carrier moet zichzelf kennen om anderen te kunnen helpen. 
 
De Mesa Carrier heeft de taak om tot een goede relatie te komen en een eerbiedige omgang te hebben met de zichtbare en onzichtbare wereld, om zo tussen werelden te bemiddelen ten behoeve van zichzelf en anderen.
 

Logo Bewust DeventerAangesloten bij Bewust Netwerk